Зеленський провів нараду у Луцьку: обговорили ситуацію в Білорусі та посилення кордону

Зеленський провів нараду у Луцьку: обговорили ситуацію в Білорусі та посилення кордону

Президент України Володимир Зеленський провів координаційну нараду щодо безпекової та соціальної ситуації на Волині. Вона пройшла у Замку Любарта в Луцьку.

Про це повідомляє РБК-Україна.

На нараді обговорювали такі теми:

  • кордон - ситуацію у прикордонній Білорусі,
  • посилення Сил оборони та безпеки України та усієї північної ділянки кордону, в кожній області. Доповідали військові, правоохоронці, місцева влада,
  • стан укриттів,
  • бюджетне забезпечення,
  • робочі місця.

Зокрема, начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко поінформував про облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд, а також про соціально-економічну ситуацію в області.

Учасники наради заслухали доповідь командувача ОУВ «Волинь» Володимира Миронюка про обстановку в зоні оперативної відповідальності.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко доповів про заходи з посилення захисту українсько-білоруської ділянки державного кордону на території Волинської області.

Мер Луцька Ігор Поліщук поінформував учасників наради про забезпечення життєдіяльності міста та про оборонні заходи в умовах воєнного стану.

Крім того, було заслухано інформацію генерального директора ДП "Ліси України" Юрій Болоховця про результати діяльності підприємства за І півріччя 2023 року.

Також під час наради йшлося про криміногенну та оперативну обстановку у Волинській області.

Президент подякував усім в області, хто працює заради наближення перемоги України.

Зеленський у Луцьку

Сьогодні президент України та президент Польщі Анджей Дуда неанонсовано завітали до Луцька. Вони відвідали Кафедральний костел святих Петра й Павла, а також вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та 80-ї річниці Волинської трагедії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція розшукує безвісти зниклу 84-річну волинянку
Наступна новина У бою з окупантами загинув 42-річний матрос з Волині Олександр Абрамчук
Останні новини
Схожі новини