Землю ковельским ОТГ передадуть до кінця 2018 року

Землю ковельским ОТГ передадуть до кінця 2018 року

У 2018 році Ковельським ОТГ передадуть землі сільськогосподарського призначення, які знаходяться за межами населених пунктів.

Зокрема, відповідно до плану-графіка у квітні землі будуть передані Дубівській, Колодяжненській та Поворській об’єднаним територіальним громадам, у червні – Велицькій, в липні – Голобській ОТГ, а в листопаді – Люблинецькій громаді, пише Район.Ковель

Про це повідомив голова райдержадміністрації Віктор Козак в редакції газети «Вісті Ковельщини» під час «прямої» телефонної лінії з мешканцями Ковельщини. Питання на цю тему задала мешканка села Жмудче Надія Чумак.

«Уряд прийняв рішення про передачу земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад і таким чином удосконалити механізм управління у сфері земельних ресурсів. Алгоритм дій не складний і включає чотири етапи. Зокрема, це – клопотання ОТГ до відповідного головного управління Держгеокадастру про передачу земель; інвентаризація земель в межах ОТГ; реєстрація земельних ділянок у кадастрі; передача земель в комунальну власність. Передачу земель планується здійснити до кінця 2018 року», – каже Віктор Козак.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова волинської митниці розповів, хто повинен вирішити проблему єврономерів
Наступна новина Голова волинської митниці розповів, як вирішити проблему черг на кордоні
Останні новини
Схожі новини