Землю під Привокзальним ринком Луцька залишили в оренді «Екопроду»

Землю під Привокзальним ринком Луцька залишили в оренді «Екопроду»

Товариству з обмеженою відповідальністю «Екопрод» продовжили термін оренди земельної ділянки на м-ні Привокзальному, 1 строком на 10 років для обслуговування ринку «Привіз».

Про це стало відомо на сесії Луцької міської ради 27 червня.

Депутати запропонували передати цю територію КП «Луцькі ринки», мовляв, ринок нічим не відрізняється від Завокзального та Центрального ринків.

«Чому ми не можемо об’єднати всі ринки під одним єдиним КП «Луцькі ринки». Чому цей суб’єкт відокремлюється? Чому він не такий як всі? Зараз є слушна нагода передати цю ділянку комунальному підприємству», - додав депутат Тарас Шляхтич.

Натомість депутат Олександр Козлюк зауважив, що ця територія досі знаходиться в оренді. І громадянин, яка орендує ринок «Привіз», відмінно себе веде та показує свою соціальну відповідальність. Мовляв, належним чином здійснює господарську діяльність та у нього не було ніяких порушень. Тому він не хоче порівнювати ці ринки. Козлюк зазначив, що договір оренди ще не закінчився і до того ж технічні паспорти зареєстровані належним чином.

«Цей ринок невеличкий. Він знаходиться там, де є залізничні колії, де перезавантажена вулиця Карпенка-Карого. 10 років – це ненормально. Вже за 5 років ми можемо надумати будувати там якісь розв’язки. Тому вважаю, що не варто підтримувати цей проект рішень», - виступив депутат Павло Данильчук

Він запропонував внести зміни і продовжити оренду на 1 рік, але депутати не підтримали цю пропозицію.

Попри всі заклики обранці громади проголосували за продовження договору оренди ділянки, на якій розташований ринок, на 10 років з товариством «Екопрод».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Володимир Бондар на Вінничині висаджував дерева. ВІДЕО
Наступна новина У стінах Луцького замку презентували унікальний артефакт. ФОТО
Останні новини
Схожі новини