Житель Луцька облаштував вдома підпільний алкогольний цех

Житель Луцька облаштував вдома підпільний алкогольний цех
Фальсифікат продавали в «дрібних» торгових точках (фото: ГУ ДФС у Волинській області)

Податковою міліцією Волині під процесуальним керівництвом прокуратури ліквідовано підпільний цех з незаконного виробництва алкоголю.

Житель міста Луцька організував виробництво та збут фальсифікованого алкоголю, пише прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Підпільний цех лучанин обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виготовлення фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Виготовлена продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. Крім того, в ході проведення заходів виявлено також коньячну продукцію, що була підготовлена до розливу та реалізації.

За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках міста Луцька та Луцького району.  

Відтак, правоохоронцями виявлено та вилучено 749 пляшок готової алкогольної продукції, 25 літрів коньяку та 240 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, пакети «bag-in-box», картонні коробки, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо. Крім того, вилучено 685 підроблених марок акцизного податку.

Орієнтовна вартість вилученого становить 250 тисяч гривень.

Читати також: У жителя Луцького району знайшли фальсифікований алкоголь на мільйон гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 12 лютого
Наступна новина На Волині двоє підлітків травмувалися на мотоциклі
Останні новини
Схожі новини