Житель Львівщини намагався незаконно перетнути кордон на Волині

Житель Львівщини намагався незаконно перетнути кордон на Волині

У пункті пропуску "Устилуг", що на українсько-польському кордоні, 42-річний уродженець Львівщини спробував підкупити прикордонника, аби безперешкодно виїхати за кордон

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Факт надання українець хабаря задокументували днями прикордонники Волинського загону.

"42-річний уродженець Львівщини автомобілем слідував до Польщі через пункт пропуску "Устилуг". Під час паспортного контролю інспектор з'ясував, що у чоловіка не має законних підстав для виїзду за кордон в умовах воєнного стану. Отримавши рішення про відмову у пропуску, громадянин запропонував прикордоннику неправомірну вигоду в розмірі три тисячі гривень, аби безперешкодно виїхати з України", - йдеться у повідомленні.

Інспектор від коштів відмовився, натомість сповістив поліцію про виявлення ознак кримінального правопорушення (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі» прикордонники повідомили співробітників Нацполіції - ст. 369 ККУ).

http://<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzahidnuy.kordon%2Fposts%2Fpfbid0ypU5LoFpYzydJm3cRwhsunrWESCjoZFWy2yEDbCcaqLNqDr71QFSB2FrCjYiqgqel&show_text=true&width=500" width="500" height="706" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Луцьку: на пішохідному переході автівка збила чоловіка
Наступна новина У селі на Волині п'яний водій намагався відкупитися від поліцейських
Останні новини
Схожі новини