Приховала імпортний одяг у каністрах для бензину: на кордоні затримали волинянку

Приховала імпортний одяг у каністрах для бензину: на кордоні затримали волинянку

У пункті пропуску «Устилуг», що на кордоні з Польщею, митники знайшли у волинянки імпортований товар. Вона приховала його у вживаних каністрах

Про це повідомили у Волинській митниці.

«Аби уникнути оподаткування, волинянка «мудровано» приховала імпортований товар: у вживаних каністрах з-під автомобільних рідин. Хай там що, але митники на посту «Устилуг» одинаково виявили його. Нині ці новенькі блузи, жакети та штани тимчасово вилучені на склад митниці», - йдеться у повідомленні.

Вартість кількох десятків одиниць незадекларованого жіночого одягу становить майже 260 тисяч гривень.

«Відповідно до частини 1 статті 483 Митного кодексу приховування від митного контролю тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 50 до 100 відсотків вартості товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил з можливою їх конфіскацією або без такої. Остаточні рішення у справі про порушення митних правил після завершення провадження на митниці прийматиме суд», - наголосили у митниці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військового ЗСУ з Волині нагородили відзнакою «Золотий хрест»
Наступна новина Юна майстриня з Волині перемогла у конкурсі сценічних костюмів з паперу
Останні новини
Схожі новини