Жителі дачного масиву «Промінь» вимагають повернути маршрутку №4

Жителі дачного масиву «Промінь» вимагають повернути маршрутку №4

У Луцьку біля міської ради зібралися пікетувальники, які вимагають, аби до дачного масиву «Промінь» їздили кілька маршруток.

Мітинг влаштували 5 вересня.

«У нас немає маршруток для доїзду. Живемо за 4 кілометри від Луцька у дачних масивах «Промінь» та «Калина». Людей там багато, але про їх забули», – обурюються протестувальники.

За їхніми словами, маршрут 9а їздить дуже рідко, лише двічі – зранку та ввечері.

Начальник управління транспорту Луцької міської ради Володимир Степанов зазначає, що цю проблему має вирішувати Боратинська сільська рада та Волинська ОДА.

«У нас немає скарг щодо доїзду лучан, є лише два проблемних райони – Вересневе та частково вулиця Дубнівська. А ці, що пікетують, це жителі «Променя», які наразі належать Боратинської об’єднаної територіальної громади.

Тому я їм казав, що звертатися потрібно не тільки до виконкому Луцької міської ради. Ми вже продовжили маршрут 9а до Калини.  У Боратині – своя громада, свій виконком і голова, якого обирали люди. Тому жителі, згідно законодавства, мають звертатися саме до своєї ОТГ. На сьогоднішній день, давши дозвіл і погодження на продовження маршруту 9а до дачних масивів, ми позбавили перевезень мікрорайон Вересневе», – сказав Володимир Степанов.

Нагадаємо, у Луцьку відновили маршрутку № 4.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли поховають загиблого на Сході волинянина
Наступна новина «Я, ти, він, вона»: у мережі з'явився новий трейлер української комедії
Останні новини
Схожі новини