«Я, ти, він, вона»: у мережі з'явився новий трейлер української комедії

«Я, ти, він, вона»: у мережі з'явився новий трейлер української комедії

Студія «Квартал 95» представила черговий кумедний тизер до романтичної комедії «Я, ти, він, вона».

Фільм може стати однією з найуспішніших робіт Володимира Зеленського, адже за його появою стежать тисячі українців, – повідомляє 24 канал

Відомо, що головні ролі в кінострічці зіграли  Володимир Зеленський, Євген Кошовий, співачка і дебютантка у кіно Надя Дорофєєва та литовська акторка Агне Грудіте.

За сюжетом подружжя головних героїв переживає кризу у стосунках, відтак навіть готове розлучитися. Однак давати згоду на це суддя не поспішає, тому пара повинна прожити разом випробувальний термін. Та якраз в цей місяць герої потрапляють в несподівані та курйозні ситуації, які можуть змінити все. 

Наша історія про те, як можна спробувати врятувати свою сім'ю, коли, здавалося б, всі варіанти випробувані,
– йдеться в анонсі. 

Прем'єра кінострічки «Я, ти, він, вона» запланована на 27 грудня 2018 року. До появи фільму прикута чимала увага українських кіноманів, що може призвести до чималого успіху кінострічки. У мережі вже з'явився черговий тизер, який за добу зібрав майже 50 тисяч переглядів. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жителі дачного масиву «Промінь» вимагають повернути маршрутку №4
Наступна новина Поминки у луцькому кафе: розповіли, чим отруїлися відвідувачі
Останні новини
Схожі новини