Жити за містом – давній європейський тренд. Чому?

Жити за містом – давній європейський тренд. Чому?

Я багато подорожую. Найбільше люблю Європу. Жителі Бельгії, Італії і навіть Англії – ближчі мені по духу, ніж китайці чи в’єтнамці.

Нещодавно мені пощастило побувати в Шанхаї, і я порівнювала життя китайців і нас – європейців. Більшість моїх друзів живуть як китайці – в одну невеличку квартирку, як в казці про рукавичку «набиваються» по 2, а то й 3 сім’ї.

Жодного особистого простору. В результаті – і стрес, і погані стосунки в сім’ї. Мені більш до вподоби – європейська модель. Де робота і життя, так би мовити, на відстані.

З найближчих до Луцька районів найбільш привабливий та екологічний – це Струмівка. Тому тут будують свої домівки луцькі судді, депутати та олігархи. А також, тут мешкають й прості люди з європейським підходом до життя. Саме для таких в Струмівці будує квартири компанія «ВолиньНафтоБуд».

Тут росте гарний і головне безпечний житловий комплекс «Сімейна Фортеця» у жильців, якого є три важливі переваги:

  • Неподалік від ЖК «Сімейна Фортеця» починається величезний ліс, який дарує свіже повітря і позитивні емоції молоді і страшим, тим хто приходить до нього великими компаніями і самотнім. Пікніки і шашлики, ігри і прогулянки - все в такому лісі стає цікавіше, а головне додає здоров'я і сил. Ліс - це справжня батарейка, тож краще частіше від неї підзаряджатися.
  • Тут немає проблем з паркуванням. На кожну квартиру заплановано одне безкоштовне паркомісце. А це означає, що більше не потрібно «намотувати» круги навколо будинку у пошуках вільного місця для вашого «залізного коня». У вас з’явиться більше вільного часу, щоб провести його з сім'єю в теплі і турботі.
  • Весь комплекс огороджений і знаходиться під відеонаглядом. Більше того на території буде пункт поліції. Максимум безпеки з усіх сторін!!!
  • Менше стресу, більше здоров'я і часу для сім'ї та близьких.

Читати також: Чому волиняни хочуть жити у Струмівці? 

Загалом життя в Струмівці в житловому комплексі «Сімейна Фортеця» - це справжній європейський підхід. Для тих, хто «у темі»

Від 13 104 доларів за квартиру зі стяжкою, штукатуркою, радіаторами, теплою підлогою та вікнами з п’ятикамерним профілем!

Телефонуйте (066) 104-04-04.

«Сімейна Фортеця» в Instagram та Facebook.  

Автор публікації – Оля Пилипюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Причини розвитку короткозорості у дітей: пояснення вчених
Наступна новина Лучани довіряють якості продуктів на ринках. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини