Жив війною 10 років: на Волині провели в останню дорогу Героя Дмитра Павліковського. ФОТО

Жив війною 10 років: на Волині провели в останню дорогу Героя Дмитра Павліковського. ФОТО

Сьогодні, 4 січня. у Ковелі прощалися із воїном, який жив війною майже 10 років, третину зі свого ще зовсім молодого життя. Павліковський Дмитро Володимирович – кадровий військовий і служив із березня 2014 року. Він – із сім’ї військових, як і його дружина Галина.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка

Дмитро обожнював радіотехніку. Цим займався і на службі.

Життя воїна обірвалося 31 грудня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди під час виконання бойових завдань на Дніпропетровщині.

«Лише три тижні тому ми прощалися на цій площі із Назарієм Бодняком – офіцером, командиром батальйону. Крім однієї війни і молодого віку, у хлопців ще є багато спільного. Вони були товаришами, обоє жили у військовому містечку. У обох – маленькі, ще зовсім крихітні донечки на ім’я Емілія, і обоє тепер ростимуть без тата. Прикро, боляче, до відчаю…

Силами таких хлопців, як Дмитро Павліковський, як його товариш Назарій Бодняк, як десятки хлопців із нашої громади і, на жаль, тисячі – з усієї України, через їхні зусилля ми поки не знаємо того жаху, який би настав у всій Україні, якби ми перестали боротися. Якби, насамперед, вони там, у зоні бойових дій, перестали боротися», – зазначив мер Ковеля. 

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за реалізацію контрафактних електронних сигарет судять директора підприємства
Наступна новина «Гуцулка Ксеня» з Волині пів року готує їжу для бійців на сході
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні