«Ідеальні квартири існують!» – виконроб ЖБ «Липинський+» Сергій Редькович

«Ідеальні квартири існують!» – виконроб ЖБ «Липинський+» Сергій Редькович

Хоч будівельна компанія «Липинський+» на ринку Луцька не так давно, та вже встигла зарекомендувати себе високою якістю будівництва. Роботи, які тут виконують, вирізняються акуратністю, зокрема це стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проєктування будинків та дотримання усіх будівельних і технологічних норм.

Зведення житлового будинку «Липинський+» наближається до завершення. З цієї нагоди розмовляємо з виконробом компанії Сергієм Редьковичем.


 

– На вашу думку, що головне у вашій професії?

Основа моєї професії – у самій назві. Про що говорить назва професії «виконроб»? Це, швидше за все, людина, яка знає свою роботу. Найскладніше – перерахувати свої обов’язки. Для своїх підлеглих виконроб – це керівник, а для замовників – це людина, яка несе повну відповідальність за доручену йому справу.

– Сергію, скажіть декілька слів про «Липинський+». У чому, на ваш погляд, унікальність новобудови?

–  «Липинський +» – це сучасний будинок, який збудований із дотриманням усіх норм будівництва з екологічно чистих матеріалів.

Тут ми використовуємо червону повнотілу цеглу. Цей матеріал – найбільш екологічний. Крім того, він добре зберігає тепло та забезпечує хорошу шумоізоляцію.

Будинок здаватимуть мешканцям із чистовою гіпсовою штукатуркою стін, цементною-піщаною стяжкою підлоги, теплою підлогою під стяжкою, лічильниками газу, води, електроенергії, мідною електропроводкою до розвідної коробки у квартирі, котлами, виводами під сантехніку та каналізацію.

У помешканнях встановлюємо металопластикові вікна з енергозберігаючим склопакетом, вхідні двері у квартирі сталеві з МДФ-накладками, якісні замкові системи.

– З чого починається будівництво?

– Усе починається з основи – фундаменту. Якщо він міцний, це запорука надійності і міцності усієї конструкції. Фундамент – це частина споруди, яка приймає і розподіляє навантаження будівлі на основу – ґрунт. Це найбільш відповідальна конструкція будівлі, адже від її міцності залежить стійкість і міцність будинку в цілому. Якщо фундамент зроблений неякісно, то це призведе до нерівномірної просадки будинку, можуть з’являтися тріщини, перекоситися стіни, навіть зруйнуватись.

– Скільки часу ви потратили, щоб збудувати 10-поверховий будинок?

– Ми розпочали підготовчі роботи будівельного майданчика ще на початку березня 2018 року. Наступним етапом були земляні роботи, з яких почалось облаштування фундаменту першої секції багатоповерхівки. Зараз початок осені 2019-го, а ми вже зробили досить великий обсяг роботи. На цьому етапі у першому під’їзді вже змуровані всі стіни та перекритий дах.

Наближаються до свого завершення внутрішні роботи, завершений монтаж ліфта. У другому та третьому під’їздах ми завершуємо облаштування цегляної кладки 10-го поверху. Здача будинку запланована на червень 2020 року.

– У ЖБ «Липинський+» яку квартиру ви б обрали для себе?

Звичайно, дворівневу, оскільки люблю простір та висоту. До речі вибір квартир тут дійсно є: від 40,8 кв. м однокімнатної квартири – і до найбільшої дворівневої квартири площею 182,1 кв. м.

Також відділ продажу повідомляє про акцію вересня: придбати квартиру у розстрочку можна на 24 місяці. Акція діє до кінця вересня!!!

 – На вашу думку, при виборі житла на що потрібно звернути увагу?

Коли людина обирає майбутнє житло, велике значення мають індивідуальні потреби кожної конкретної сім'ї, її звички та спосіб життя. Однак існує кілька загальних принципів, які варто взяти на озброєння, вирушаючи на огляд квартири в житловому комплексі. Зокрема:

Велика кухня. Це не просто модна тенденція, а необхідність.

Панорамні вікна. Вони не тільки дають багато світла, але й викликають відчуття простору і свободи.

Висота стель. Важлива не тільки для відчуття вільного простору, а й для того, щоб при проведенні ремонту можна було використовувати підвісні конструкції. У нашій новобудові 2,70 м – це оптимальний варіант.

Балкон або лоджія. Це приємне і корисне доповнення до вашого житлового простору.

Гардеробна. Вона є у більшості квартир. Це дуже зручно. Адже вам у будь-якому випадку знадобиться місце для зберігання побутових речей і одягу.

Подумайте, що ви зазвичай робите протягом дня? Чим зайняті ваші рідні? Які у кожного з них потреби і побажання?  Які кімнати, зони, і в якій конфігурації вам необхідні?  Виходячи з цього, складіть чітку уяву про своє ідеальне житло. І шукайте саме його! Повірте, якщо добре вивчити усі пропозиції, не поспішати і максимально серйозно поставитися до справи вибору свого житла –  ви знайдете свій ідеал! Ідеальні квартири існують – треба просто пошукати!  

Адреси інформаційних центрів ЖБ «Липинський+»:

  • с. Липини, вул. М. Заньковецької, 1;

  • с. Липини, вул. Січових Стрільців, 2В.

Тел: 095-571-56-56, 068-971-56-56

 

 

Матеріал надано ЖБ «Липинський+»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Метастази у печінці зникли. Волинянка благає домопогти їй у боротьбі з раком
Наступна новина На аукціоні у США продають «Волинянку» за 9 тисяч доларів, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини