ЖК «Сіріус»: зводять другу секцію таунхаусів. ФОТО

ЖК «Сіріус»: зводять другу секцію таунхаусів. ФОТО

У житловому комплексі «Сіріус», який зводить на межі села Струмівка та Луцька компанія «Інвестор», завершили зведення першої секції таунхаусів та будують другу секцію.

«Станом на 26 березня на першій секції триває облаштування фундаментів та терас. Готуємося до монтажу вікон, дверей і покрівлі. А потім нзастане черга електрики, встановлення сантехніки, оздоблювальних робіт», - каже виконроб ЖК «Сіріус» Роман Лук'янович, пише ВолиньPost.

Щодо другої секції таунхаусів, то тут розпочали кладку другого поверху. Також завершують зведення другої секції гаражів та будуть їх перекривати.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЖК «СІРІУС»



Додаткову інформацію щодо умов придбання таунхаусів у ЖК «Сіріус» можна отримати у відділі продажів: 099 300 20 10 , вул. Коперника, 13в, м. Луцьк.

Нагадаємо, на двох інших об'єктах компанії «Інвестор» – ЖК «Юпітер» та ЖК «Супернова» - почали зведення третього та п'ятого будинків відповідно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хробаки в апельсинах: новий супермаркет неприємно шокував лучанку. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина На Волині чоловік «обікрав» кредитну картку односельчанина
Останні новини
Схожі новини