На Волині чоловік «обікрав» кредитну картку односельчанина

На Волині чоловік «обікрав» кредитну картку односельчанина

Житель села Скобелка Горохівського району викрав у свого односельчанина майже 5 тисяч гривень з кредитної картки.

Співробітники Горохівського відділу поліції встановили зловмисника, який викрав у односельчанина банківську картку та зняв з неї майже 5 тис. грн. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальні провадження, йдеться у повідомленні сектору зв’язків з громадськістю обласної поліції.

У п’ятницю, 30 березня, до горохівських поліцейських надійшла заява 56-річного жителя села Скобелка. Чоловік повідомив, що 26 березня із його помешкання зникла кредитна картка, з якої в зловмисник зняв гроші у сумі 4тис. 768 грн.

Оперативники спільно із слідчими Горохівського відділу поліції встановили причетність до скоєння злочину 38-річного односельчанина потерпілого. Чоловік уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема позбавлення волі на строк до трьох років.
 

Фото: ілюстративне, джерело: bigenergy.com.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЖК «Сіріус»: зводять другу секцію таунхаусів. ФОТО
Наступна новина «Один в каное» у Луцьку вже сьогодні, 31 березня
Останні новини
Схожі новини