«Жовта» зона: як будуть працювати кінотеатри у Луцьку

«Жовта» зона: як будуть працювати кінотеатри у Луцьку
Фото із сайту кінотеатру «Multiplex»

Від сьогодні, 23 вересня, Україна перейшла до «жовтої» зони карантину. Дещо посилили карантинні обмеження й щодо кінотеатрів. Вони мають працювати із заповненістю не більш як 50% від усього залу. Не відміняли у кінотеатрах і обов'язковість захисних масок, а також дотримання соціальної дистанції.

ІА ВолиньPost поцікавилося, у якому режимі працюватимуть луцькі кінотеатри.

Кінотеатр "Premier city", що у ТРЦ "ПортCity", із 23 вересня працюватиме за новими правилами. Квитки на сеанси продають через одне місце, тобто дотримуються принципу 50 % заповненості залу. Окрім того, запланували вакцинувати від COVID-19 і персонал кінотеатру. Наразі процес вже розпочали.

Читайте також: Україна — в «жовтій» зоні. Чи допоможе вакцинація уникнути обмежень

У кінотеатрі "Multiplex", що в РЦ "Промінь", ситуацію з новими правилами не коментують, обіцяючи опублікувати всю інформацію в соціальних мережах згодом. Натомість на сайті кінотеатру доступні для бронювання усі місця. Це підтвердили і в телефонному режимі.

Працюватиме за загальноукраїнськими правилами й кінотеатр у "Адреналін Сіті". Для глядачів доступні квитки на сеанси через місце, тобто заповненими зали будуть лише на половину. Також тут отримали щеплення більшість працівників, вакцинація триває.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мріє про підписників в інстаграмі». 13-річний волинянин, якому пересадили серце, вже став на ноги
Наступна новина «Дельта» майже витіснила інші штами коронавірусу, - ВООЗ
Останні новини
Схожі новини