Журналісти знайшли киянку, яка збила ворожий дрон банкою помідорів

Журналісти знайшли киянку, яка збила ворожий дрон банкою помідорів

Кілька днів поспіль у соцмережах поширюють повідомлення, нібито в Києві жінка збила ворожий дрон банкою консервації. Більшість вважають це воєнною байкою, однак з'ясувалося, що це реальна історія.

Пані Олена погодилася поговорити з журналісткою видання LIGA, пише LB.ua . Попросила не вказувати прізвища та фото, бо наразі боїться. 

Жінка розповіла, що це сталося на світанку. Вона сиділа на балконі й курила. "Дивлюсь, щось повільне пливе. Спочатку подумала, ворону підбили. А потім почула дзижчання", – сказала вона.

Зізналася, що до цього жодного разу не бачила дрони зблизька. Утім почувши звук, зрозуміла: перед нею точно не птах.

У квартирі знайшлося б щось більш відповідне, щоб запустити у ворожий пристрій. Але в той момент подумала, що поки забіжить у кімнату та повернеться, втратить час – дрон може зникнути. Натомість банки з консервацією стояли під її стільцем. 

Тому Олена схопила одну банку та щосили запустила: "Мабуть, від страху. Бо я злякалася. А що як звідти почнуть обстрілювати мене! Як же шкода тих помідорів… Не знаю, звідки взялися байки про огірки".

"Це були помідори зі сливою, мої улюблені. Літрова банка", – уточнила Олена.

Потім разом з чоловіком оббігли будинок, розтоптали залишки дрона і розкидали уламки по різних баках зі сміттям: "Бо я не розбираюсь у цій електроніці. Може, воно пише, відстежує". 

Мережею також, наче на підтвердження легенди, ширяться фото розбитої тари із солоними огірками. Олена називає знімки фейком. А свою розбиту банку з помідорами не фотографувала: "Час не той, щоб фото робити". 

Родина Олени живе в Дніпровському районі Києва. За плечима жінки – 21 рік держслужби, за професією вона журналіст: "Але ця професія – не моя. Так вийшло, що пішла в торгівлю, 12 років працювала на підприємця".

Зараз жінка працює в маленькому магазинчику побутової хімії у своєму районі. Магазин належить молодій парі, які зараз поїхали з міста.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росія задіяла майже 100% бойової потужності, накопиченої на кордонах України, - Пентагон
Наступна новина Третій раунд переговорів завершився. Кажуть, що є «деякий позитив»
Останні новини
Схожі новини