Павло Зібров на Волині шукає молодичку, з якою буде стрибати через вогнище

Павло Зібров на Волині шукає молодичку, з якою буде стрибати через вогнище

Відомий український естрадний співак Павло Зібров приїхав на Волинь на святкування феєричного дійства «У ніч на Івана Купала».

Нагадаємо, захід проходить у селі Згорани Любомльського району. 

«Волинь просто неймовірна. Я приїхав у село Згорани на запрошення ВО «Батьківщина», бо ніколи не соромився висловлювати свою думку, що я підтримую цю політичну силу, яка, дійсно, багато робить для України і Волині, і саму Юлію Тимошенко.

Я в захваті від цього свята. Тут стільки жінок, а ви знаєте, як я люблю і поважаю прекрасну половину людства. Тут просто казкова атмосфера, і я з нетерпінням чекаю, коли запалять ватру», - розповів у інтерв'ю для Першого народний артист.

Разом з тим, Зібров не злукавив душею і зауважив, що вже придивляється і шукає молодичку, з якою буде стрибати через ватру. А ще Павло Зібров сподівається скупатися в озері Велике Згоранське, яке потайки назвав романтично-цілющим, як і вся калинова Волинь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Архітектор Львова розповів про розвиток міста та розбудову інфраструктури
Наступна новина Як на Волині вирощують фіолетову картоплю. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини