У селі Згорани на Волині – містична феєрія «У ніч на Івана Купала»

У селі Згорани на Волині – містична феєрія «У ніч на Івана Купала»

У селі Згорани Любомльського району, що на Волині, розпочалося масове гуляння дійства «У ніч на Івана Купала», яке організоване за підтримки ВО «Батьківщина».

На центральний пляж озера Велике Згоранське з’їхалося близько 3 тисяч людей не лише з навколишніх сіл, а й з усієї області. Зокрема, навколо озера розташували атракціони, розважальну зону з гарячим харчуванням і велику сцену.

Сьогодні гостей фестивалю розважали гумористи КВН-команди «Замок Любарта».

Читати також: Нова порція «Солодкого вікенду» від Наталки Войтович. ВІДЕО

Також перед гостям виступить Павло Зібров.

Наразі на пляжі встановили величезну ватру, яку планують запалити близько опівночі. Людей розважають фольклорні колективи.

«Я радий вітати односельчан та усіх гостей нашого фестивалю на нашому дійстві. Сьогодні дуже хороше, тепле, літнє і феєричне свято. Я дуже радий, що до нас приїхало багато людей. Це свято допомогли нам організувати ВО «Батьківщина», – виступив з вітальним слового сільський голова села Згорани Олександр Омелянович. – Це дуже казкове свято, і я щиро сподіваюся, що сьогодні буде дуже багато дива».

Нагадаємо, на Волинь прибув віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, щоб вшанувати загиблих в українсько-польському конфлікті 1943 року. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Віце-прем’єр-міністр вшанував жертв Волинської трагедії. ФОТО
Наступна новина У Києві обговорили стан реформування лісового господарства. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини