Зімбабве, Нігерія і США: з яких країн їдуть навчатися до Луцька. ВІДЕО

Зімбабве, Нігерія і  США: з яких країн їдуть навчатися до Луцька. ВІДЕО

На Волині офіційно зареєстрували 439 іноземців із тимчасовим проживанням.

Найпоширеніші причини приїзду - шлюб із громадянином України, працевлаштування, релігійна чи експертна діяльність, а також навчання, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Загалом причин приїзду у міграційній службі назвали 17. 59 молодих іноземців приїхали на Волинь здобували вищу освіту стаціонарно. 

«З яких країн вони їдуть?  Це Зімбабве, Намібія, Нігерія. Нещодавно у нас був навіть громадянин США, який приїхав на навчання. Бангладеш. Тобто, на жаль, громадяни Польщі, Німеччини не хочуть їхати», – розповів головний спеціаліст відділу у справах іноземців ДМСУ в області Микола Поліщук

Вчаться іноземці у двох найбільших університетах області. У Східноєвропейському їх більше. Те, що в ЛНТУ їх менше, пояснюють важкістю перекладів технічних термінів. 

У міграційній службі кажуть, що з кожним роком кількість студентів іноземців зростає. Відповідно про Волинь більше дізнаються у світі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це був останній рік разом»: зворушливі спогади мами померлого від раку Роми Гальчика
Наступна новина У Луцьк привезуть Вифлеємський вогонь миру
Останні новини
Схожі новини