Зірки шоу-бізнесу знялися для унікального соціального проекту. ФОТО

Зірки шоу-бізнесу знялися для унікального соціального проекту. ФОТО

В Україні презентували соціальний фотопроект «Зіркова абетка», в якій взяв участь популярний співак із Луцька Дмитро Монатик.

Проект створений київською PR-агенцією Gres Todorchuk, щоб звернути увагу на проблему нечуючих людей та тих, хто втрачає слух, – а це понад 3 мільйони українців, пише Таблоїд.Волині.

«Зіркова абетка» – це один з багатьох проектів, які Gres Todorchuk реалізовує в рамках ініціативи «Коли тиша заговорила» для ГО «Відчуй». Її мета – привернути увагу до теми втрати слуху і адаптації нечуючих людей. За статистикою, кожен дев'ятий українець втрачає слух і часто про це не здогадується.

Жестовою мовою говорять понад 250 000 українців, але його не вчать у школах навіть на базовому рівні. Засновники «Відчуй» Людмила і Андрій Пишні вірять, що це можливо змінити. Що одного дня кожен знатиме, як сказати жестовою мовою «привіт» і «спасибі», а кожен, хто втрачає слух, зможе знайти розуміння і підтримку.

Виставка фотопроекту відбудеться восени одній із київських галерей. Окрім цього, світлини стануть основою освітніх плакатів та матеріалів, рекламної кампанії з популяризації жестової мови, благодійного календаря тощо.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сильна злива та вітер: у Світязі вітер зніс частину майданчику для стронгменів. ФОТО
Наступна новина Помер українець, якого побив росіянин після матчу «Хорватія-Росія»
Останні новини
Схожі новини