Монатік із Дорофєєвою відзняли спільний кліп у Франції. ВІДЕО

Монатік із Дорофєєвою відзняли спільний кліп у Франції. ВІДЕО
Джерело - https://tsn.ua

Співак Дмитро Монатік, який родом з Луцька, записав дует з учасницею гурту «Время и Стекло» Надею Дорофєєвою.

Про це він розповів у «Світському житті», повідомляє ТСН.

Автором треку «Глубоко…» виступив сам Монатік. Як зізналися артисти, ідея спільного синглу виникла ще на зніманнях телепроекту «Танці з зірками». А вже під час новорічних святкувань Mонатік представивв демо-версію спільного синглу Наді Дорофєєвій та продюсерському центру MOZGI Entertainment.

«Я вже давно глибоко повірив у те, що цей дует рано чи пізно повинен був відбутися. Це сталося! Він свіжий і небезпечний, як і сама пісня. Вона може надовго засісти глибоко в думках. Те, що зараз відбувається з нами – я звик співати один, вона звикла співати з безмежно талановитим Позитивом. Але сьогодні час колаборацій, неординарних експериментів. У моєму розумінні цей був вдалим, з огляду на те, що ми всі отримали величезну насолоду від процесу», – прокоментував Монатік.

Читати також: З'явився новий тизер до фільму за участі співака з Луцька Монатіка. ВІДЕО

«Mонатік – талановита, справжня, глибока людина і артист з шаленою віддачею. Кожен раз нам було цікаво просто розмовляти, зустрічаючись за лаштунками концертів і проектів. Глибоко в душі я завжди знала, що наш дует – це питання часу! І була рада, коли він запропонував спільну роботу. «Глубоко …» – особлива пісня, яка зачепила мене з першої секунди. Вона таємнича, сексуальна, небезпечна, про божевільний потяг, який не зупинити», – розповіла Надія.

Артисти відвідали студію «Світського життя» одразу ж після повернення зі знімань кліпу, які відбувалися на Лазурному березі Франції. Режисером відео виступила Таню Муіньо.

Реліз спільного треку, а також кліп на цей сингл заплановані на липень. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині голова райдержадміністрації живе під одним дахом із батьками. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 липня
Останні новини
Схожі новини