Зіркові гості та шалена вечірка: презентували комедію «Скажене весілля». ФОТО

Зіркові гості та шалена вечірка: презентували комедію «Скажене весілля». ФОТО

Від сьогодні, 4 жовтня, виходить у прокат зіркова комедія «Скажене Весілля».

Під час прем’єри стрічка зібрала свій перший аншлаг у найбільшому кінотеатрі країни: справжнє весілля, зірки у ролі свідків та понад тисяча гостей, – повідомляють у Держкіно.

З нагоди прем’єри фільму в столичному кінотеатрі «Київська Русь» на найбільшому кіноекрані країни відбувся спеціальний показ стрічки за участі акторів та зірок, команди фільму та понад тисячі гостей.

Соковиті яблука та святкові коктейлі, весільна арка, квіти, кульки, запальний діджей-сет та зйомки з дрона, спалахи камер і десятки коментарів для ЗМІ, величезний фотовол, 8 фотозон, справжнє офіційне весілля та боротьба за букет нареченої – так проходила народна зіркова прем’єра комедії «Скажене Весілля».

Привітати команду стрічки завітали друзі, партнери та спонсори, представники кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу: Катерина Осадча, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв, Руслан Сєнічкін, Леся Матвєєва, Ірина Горова, Олег «Фагот» Михайлюта, Ольга Слонь, Голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, письменник та сценарист Андрій Кокотюха, Melovin та понад тисяча гостей.

Але перш ніж переглянути «Скажене Весілля» гості вечірки, актори та зірки стали свідками справжнього весілля! Скажених молодят Інну Очеретяну і Олександра Рудя команда проекту обрала в рамках конкурсу, що пройшов у соціальних мережах фільму напередодні виходу стрічки в широкий прокат. Пару щасливчиків офіційно одружив сервіс ГОТОВО, а почесними свідками стали – Юрій Горбунов та Анастасія Оруджова. На згадку про своє скажене весілля молодята отримали свідоцтво про одруження від фільму, а офіційний документ їм особисто вручив керівник головного територіального управління юстиції в м. Києві Станіслав Куценко.

Привітали молодят зіркові актори та команда фільму: актор та продюсер Юрій Горбунов, продюсери Ірина Костюк і Надія Коротушка, режисер фільму Влад Дикий та сценаристи Микола Куцик та Олексій Приходько, оператор Тимофій Аврамчук, актор Джиммі Воха-Воха, який прилетів до Києва з Парижа спеціально на прем’єру стрічки, Олексій Супрун (Петро Бампер), Анастасія Оруджова («Тріо Різні»), Поліна Василина, Назар Задніпровський, Віра Кобзар, Леся Самаєва, Арам Арзуманян та Інна Приходько.

Весільну атмосферу підігрівали скажені коктейлі та dj-мікс хітових саундтреків, що ексклюзивно для проекту написав музичний продюсер стрічки Олексій Потапенко (Потап).

Після розпису гості шаленої вечірки першими переглянули зіркову комедію «Скажене Весілля» на найбільшому кіноекрані та в найбільшій кінозалі країни.

«Ми вдячні за підтримку у створенні комедії «Скажене Весілля» усім партнерам і спонсорам фільму, а також Держкіно України і нашим співпродюсерам MOZGI Entertainment. Дякую гостям зіркової прем’єри за теплу реакцію, оплески і сміх під час перегляду! Для мене продюсерський досвід був новим і надзвичайно цікавим. Сподіваюсь, результат праці нашої команди сподобається глядачам і ми збиратимемо повні глядацькі зали у прокаті. Запрошую до кінотеатрів з 4 жовтня на найкращу комедію року!» – прокоментував продюсер комедії Юрій Горбунов.

Головні ролі у фільмі виконали Назар Задніпровський (Василь Середюк, батько нареченої), французький актор Джиммі Воха-Воха (Франсуа, наречений), Поліна Василина (Катя, наречена), Леся Самаєва (Галина, дружина Василя), Олександр Кобзар (Тарас, сусід Василя), Віра Кобзар (Оксана, дружина сусіда), Інна Приходько (Ольга, донька сусіда) та Арам Арзуманян (Ашот, зять сусіда) та інші.

Також до професійних акторів приєдналися зірки шоу-бізнесу: Потап та MONATIK, які зіграли отця Євлампія та диякона Пилипона, скажений продюсер Юрій Горбунов в ролі тамади Назара Запухляка, Олег Винник, для якого зйомки в стрічці стали дебютом в українському кіно, зірка українського YouTube актор Олексій Супрун (Петро Бампер) та зірки «Ліги Сміху» – учасниця комедійного «Тріо Різні» Анастасія Оруджова і дует «Загорецька Людмила Степанівна» — Віктор Розовий та Святослав Антипов.

Про що кіно: Директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк, відправляючи доньку Катю до Франції на навчання і не очікував такого повороту – місяць тому вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря – кардіохірурга Франсуа.

«Середюки – європейська родина!» — це гасло особисто від Василя почув у районі кожен. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять — афрофранцуз.

Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання – невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.

Жанр: скажена комедія
Тривалість: 92 хв
Прем’єра: 4 жовтня 2018 року
Дистрибутор: Кінокомпанія ММД
Режисер: Влад Дикий
Оператор-постановник: Тим Аврамчук
Продюсери: Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Надія Коротушка
Співпродюсер: MOZGI Entertainment
Музичний продюсер: Олексій Потапенко (Потап)
Автори сценарію: Микола Куцик, Олексій Приходько

У ролях: Назар Задніпровський, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Леся Самаєва, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Юрій Горбунов, Олексій Потапенко (Потап), MONATIK, Олег Винник, Олексій Супрун, Анастасія Оруджова, Віктор Розовий, Святослав Антипов та інші

Виробництво: Прототип Продакшн, FILM.UA Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Після широкого кінотеатрального прокату телевізійна прем’єра комедії «Скажене Весілля» відбудеться в ефірі телеканалу 1+1.

Проект комедії «Скажене Весілля» став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Загальний кошторис фільму — 10,8 млн гривень, з них частка Держкіно склала 1,18 млн гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рвані не буде: гурт «Kurwa Matj» прокоментував скандал зі скасованим у Луцьку концертом
Наступна новина ТОП-5 книг, які варто подарувати педагогам на свято
Останні новини
Схожі новини