Рвані не буде: гурт «Kurwa Matj» прокоментував скандал зі скасованим у Луцьку концертом

Рвані не буде: гурт «Kurwa Matj» прокоментував скандал зі скасованим у Луцьку концертом

Керівництво гурту «Kurwa Matj» заявило, що концерти у Ковелі, Рівному та Луцьку були скасовані тому, що організатори не виконали перед ними фінансових умов.

Про це йдеться в офіційній заяві на сторінці гурту.

Нагадаємо, шоумен Євгеній Тихонов заявив, що концерт гурту «Kurwa Matj» відмінився через те, що керівництво гурту не дотрималося раніше укладених домовленостей.

У заяві гурту йдеться: «Організатори концертиків нашого гурту Kurwa Matj в Ковелі, Рівному та Луцьку не виконали перед нами фінансові умови і ми змушені повідомити, що виступи в цих містах скасовано».

«Нам дуже прикро, що не можемо вжарити хіп-хопої рвані для вас, особливо після того, як тернополяни розривались під час першого концерту нашого туру» – додають автори заяви.

«Ми найдемо можливість виступити у цих містах згодом! Адже котрабандистів у кожному місті багато!» – у своєму дусі додають у «Kurwa Matj».

Керівник проекту Роман Гапачило у телефонній розмові з журналістом «Першого» розповів, що особисто він з Євгеном Тихоновим не працював, тому коментувати ситуацію йому важко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин вразив суддів на шоу «Король десертів». ВІДЕО
Наступна новина Зіркові гості та шалена вечірка: презентували комедію «Скажене весілля». ФОТО
Останні новини
Схожі новини