Злодії застосовують нову схему викрадення авто

Злодії застосовують нову схему викрадення авто

Головним атрибутом в новій схемі стала звичайна пластикова пляшка.

В європейських країнах зловмисники почали застосовувати новий метод, за яким викрадають автомобілі. Не виключено, що він незабаром запрацює і в Україні, – пише Радіо.Максимум.

Як повідомляє АвтоЦентр, головним атрибутом в новій схемі є звичайна пластикова пляшка, яку злодії використовують як "приманку". Пляшку зловмисник закріплює між колісною аркою і колесом, а коли водій рушає, пляшка починає скреготати. Цей звук, безсумнівно, насторожить водія.

Цей звук, безсумнівно, насторожить водія і він відразу ж вийде з автомобіля в пошуках джерела дивного шуму, залишивши ключі в замку запалювання. Після цього викрадачеві залишиться тільки швидко вскочити в авто і поїхати.

Щоб уникнути подібних ситуацій, перед поїздкою необхідно добре оглядати машину, радять поліцейські. Крім того, виходячи з авто, ні в якому разі не варто залишати ключі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Брюсселі тисячі демонстрантів підтримують незалежність Каталонії. ВІДЕО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області на вихідних
Останні новини
Схожі новини