У Луцьку проведуть змагання з дрег-рейсингу

У Луцьку проведуть змагання з дрег-рейсингу

У Луцьку 21-22 червня відбудеться наймасштабніша авто-мото-спортивна подія – змагання з дрег-рейсингу

21 червня на глядачів чекають одразу чотири перегонів:

  •  по-перше, DDL-DRAG RACING DEVELOPMENT LEAGUE - Ліга розвитку дрег-рейсингу, змагання для аматорів та будь-кого, хто має бажання прийняти участь. Організатори кажуть, що будуть раді бачити лучан не тільки у якості глядачів, а й на треку в якості пілотів;
  •  по-друге, Чемпіонат Спілки Клубів UDRF - Української Дрег-Рейсинг Федерації. Це багатоетапне змагання, яке охоплює всю Україну, для більш професійно підготовлених машин.

22 червня - основний день змагань, коли відбудуться Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу та вже відома лучанам Професійна Українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE. Завдяки співпраці Вінницької федерації дрег-рейсингу та дріфту та Президента федерації Андрія Гальчинського з командуваням Повітряних сил України і Луцькою міською радою Професійна українська дрег-рейсинг  серія PROUDRS, (комерційна назва BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE) вдруге пройде у Луцьку.

В Україні є дрегстери потужністю  від 1000 до 4000 кінських сил з  розгоном до першої сотні 0.8 секунди та з набором швидкості до 350 кілометрів на годину. Лучани мали змогу бачити ці машини у 2018 році. Луцьк дуже сподобався пілотам не тільки з України, але й чемпіону Німеччини, Польщі  Мартіну Блауту, тому він знову планує приїхати на змагання та запросити з собою своїх співкомандників.

Також понад 50 ТОП-пілотів завітають на другий етап у Луцьк. На PROUDRS спортсмени змагатимуться у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів. 

Разом зі стартами дрегстерів, прогрівом гуми, запеклою боротьбою глядачів чекає дріфт та стантрайдинг-шоу. Буде виділена спеціальна площадка і кожен глядач за невелику плату зможе відчути, що таке дріфт поруч з пілотом.

Організатори змагань збудують на аеродромі VIP-трибуни на 300 посадкових місць, створять сервісну зону для пілотів, побудують 20-метрову сцену. Буде встановлено великий екран 6х4 м. Понад 150 бетонних блоків та 4 кілометри міцного паркану забезпечать безпеку глядачів на змаганні. 

Крім того, до десятої річниці проведення змагань в Україні, VFDD  приготувала розіграші цінних призів. Будь-хто зможе отримати шанс виграти один з 10 цінних призів під час відкриття. Основний приз - IPONE XS MAX. Головне - попередньо купити квиток та стати учасником розіграшу.

Довідково. Дрег-рейсинг — гоночне змагання, що є спринтерським заїздом на дистанцію в 402 метра (1/4 милі). Рідше проводяться заїзди на 1/2 милі (близько 804 м), 1/8 милі (201 м) або на мірну милю (1609 м). Фактично перегони на прискорення, що проводяться на прямій трасі. Особливу популярність перегони цього типу здобули в США, де вони проводяться вже більш як півстоліття.

ПРОДАЖ КВИТКІВ: (063) 730-30-30


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новинка 2019 року – Skoda Kodiaq – вже у Луцьку
Наступна новина «Луцький Театральний майдан – це лише розпечена бруківка», - дизайнер Левко Давидюк
Останні новини
Схожі новини