Зникли посилки російських солдатів з награбованими речами українців

Зникли посилки російських солдатів з награбованими речами українців

45 із 69 посилок, які відправляли з Мозиря (Білорусь) російські військовослужбовці через сервіс СДЕК, мають статус «не вручено» або «замовлення не знайдено».

Про це пише Радіо Свобода з посиланням на «Медіазону».

У 16 випадках сайт СДЕК видає помилку «замовлення не знайдено», ніби цього відправлення ніколи не існувало або воно було видалене. 

Ще 29 замовлень мають статус «не вручено». Такий статус надається, коли посилку було доставлено за адресою, але її «не вдалося вручити одержувачу, або одержувач не забрав її протягом двох тижнів після надходження».

При цьому 17 посилок російських військових перебувають у дорозі, п'ять вручили і дві чекають на вручення.

У прес-службі СДЕК «Медіазоні» відмовилися дати інформацію про конкретні відправлення, пояснивши, що такі відомості компанія надає лише самому відправнику за його запитом або за «офіційними письмовими запитами органів державної влади, які мають відповідні повноваження».

Раніше компанія відмовилася приймати відправлення без касового чека через підозру про те, що російські військові відправляють поштою вкрадені в Україні речі.

Читайте також: Окупанти-мародери відправляють додому награбоване майно українців поштою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі створили алею пам’яті українців, які загинули від рук окупанта
Наступна новина У Великдень на Волині діятиме комендантська година: роз'яснення поліції
Останні новини
Схожі новини