У Чехії знімуть комедійний серіал про життя під час коронавірусу

У Чехії знімуть комедійний серіал про життя під час коронавірусу
Фото ілюстративне

У Чехії знімуть комедійний серіал про життя у період пандемії коронавірусу.

Зйомки серіалу «Любов під час корони» почне 14 квітня суспільно-правове телебачення Чехії, повідомляє Бабель із посиланням на Deutsche Welle.

Поки планується зняти шість епізодів. Герої фільму – жителі одного з празьких будинків: хлопчик-підліток, батьки якого через пандемію застрягли за кордоном, самотній пенсіонер, якому немає на кого розраховувати, окрім себе, а тому він змушений піклуватися про себе сам, а також юна пара – дівчина і хлопець, чиї стосунки проходять випробування в умовах карантину.

При цьому творці мають намір використати для сценарію реальні історії з життя чехів під час карантину. Для цього вже створили спеціальний сайт, де можна викладати свої історії, бажано кумедні.

Продюсер серіалу Томаш Балдінскі розповів, що сценарій поки написаний тільки для першої серії. Що стосується зйомок, то вони відбуватимуться з мінімальною кількістю акторів та іншого персоналу. Камери матимуть дистанційне керування.

Премʼєру серіалу призначили на 27 квітня.

Читати також: У Луцьку показали український фільм «Черкаси». Розказуємо, чим вражає нове кіно


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вхід – тільки з 36,6. Як на стадіоні готуються до сесії Луцькради
Наступна новина Луцькі депутати дозволили собі працювати онлайн
Останні новини
Схожі новини