Матері-героїні з Волині отримали нагороди

Матері-героїні з Волині отримали нагороди
фото ілюстративне, джерело: umoloda.kiev.ua

27 матерів-героїнь із Ківерцівського району нагородили.

Відзнаки жінкам вручив голова Волинської ОДА Олександр Савченко 13 червня, – повідомляють у прес-службі установи.

Так, відповідно до Указу Президента України від 11 травня 2018 року № 121, присвоєно почесне звання 128 багатодітним волинським матерям. З них 27 жінок – жительки Ківерцівського району.

Почесне звання «Мати-героїня» присвоюють жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. Для прикладу, одна з нагороджених Наталія Іванина з чоловіком виховують у Ківерцях п’ятьох – 4 сини та дочку.

«Я дуже щаслива, що маю таких діток, що вони мене підтримують в усіх справах, дуже хороші, дружні діти. Дуже важко поратися було з ними, бо спочатку родилися один за одним, а потім старшенькі доглядали меншеньких», – розповіла мати-героїня.

Окрім нагород всім жінкам виплатять одноразову винагорода обсягом 17 620 гривень. Разом із тим, почесне звання дає право на одержання додаткової фінансової виплати – пенсії за особливі заслуги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через неякісну роботу в луцькому дворі зніматимуть новий асфальт. ФОТО
Наступна новина Українського заробітчанина в Польщі «кинули» на 200 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини