Зняли мультфільм про замок на дні волинського озера

Зняли мультфільм про замок на дні волинського озера
Озеро Пісочне у Шацькому районі

Одну із серій дитячого мультсеріалу «Моя країна – Україна» присвятили озеру Пісочне, що у Шацькому районі.

Про це йдеться на сторінці туристичної компанії OZERA у Facebook, повідомляє Район.Шацьк.

«Ми вже розповідали, що про озеро Світязь знімали кінофільми, але сьогодні мова піде про інше озеро – Пісочне, адже саме йому присвячена одна з серій дитячого мультсеріалу. Дитячий краєзнавчий серіал «Моя країна – Україна» (прем'єра відбулась у 2010 році) включає 26 серій, тривалість кожної 3 хвилини. Виробництво серіалу тривало протягом 4 років, на підготовку кожної серії витрачалось приблизно 4-5 місяці. За рік автори намагались випустити 4 серії, тож часто доводилось їх готувати паралельно. Досить цікаво і незвично, що мультфільм створено у пластиліновій техніці!

Читати також: Волинське озеро Пісочне показали з висоти

Головні герої – відомий казкар Сашко Лірник (його справжній тезка є автором серіалу) та його Кіт, що подорожують нашою славною Україною.

Кожна серія – це нова мандрівка, у якій розповідається історія або легенда українського міста чи села. А зараз пропонуємо вам переглянути легенду про підводний замок на дні озера Пісочне у сучасній інтерпретації», – йдеться у дописі.

 

Ми вже розповідали, що про озеро Світязь знімали кінофільми, але сьогодні мова піде про інше озеро - Пісочне, адже саме йому присвячена одна з серій дитячого мультсеріалу. 😊 Дитячий краєзнавчий серіал "Моя країна - Україна" (прем'єра відбулась у 2010 році), включає 26 серій, тривалість кожної 3 хвилини. Виробництво серіалу тривало протягом 4 років, на підготовку кожної серії витрачалось приблизно 4 - 5 місяці. За рік автори намагались випустити 4 серії, тож часто доводилось їх готувати паралельно. 🙂 Досить цікаво і незвично, що мультфільм створено у пластиліновій техніці! ☺️ Головні герої - відомий казкар Сашко Лірник (його справжній тезка є автором серіалу) та його Кіт, що подорожують нашою славною Україною. 🇺🇦 Кожна серія - це нова мандрівка, у якій розповідається історія або легенда українського міста чи села.✨ А зараз, пропонуємо Вам переглянути легенду про підводний замок на дні озера Пісочне у сучасній інтерпретації. 😀👌 #ozera_shatsk 💗

Posted by OZERA on Sunday, 15 September 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні обіцяють виділити рекордну суму на ремонт доріг
Наступна новина Серед волинських лісівників – 144 династії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні