«Зразок, яким має бути справжній чоловік», – донька полеглого Героя з Волині Олега Лук'янчука

«Зразок, яким має бути справжній чоловік», – донька полеглого Героя з Волині Олега Лук'янчука

43-річний солдат Олег Лук'янчук загинув 30 жовтня 2022 року поблизу села Кислівка на Харківщині. Під час виконання бойового завдання боєць підірвався на вибуховому пристрої та отримав смертельні поранення.

Історія Захисника розповіли на платформі Меморіал Героїв. 

Олег народився в селі Гаразджа Волинської області. Жив у Луцьку. Там закінчив 9 класів загальноосвітньої школи №25 та професійно-технічне училище. Строкову службу пройшов у прикордонних військах в Одесі. У 1999 році пішов на службу за контрактом до підрозділу Національної Гвардії України в Луцьку. Згодом у мирному житті працював водієм-інкасатором «ПриватБанку».

У квітні 2020 року чоловік вирішив повернутися до війська. Служив за контрактом у 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, що у складі ЗСУ. Обіймав посаду водія-електрика взводу безпілотних авіаційних комплексів батареї управління та артилерійської розвідки. Був учасником ООС. З початком повномасштабного вторгнення разом із побратимами продовжував боронити рідну країну від окупантів.

За час служби боєць був нагороджений відзнакою командира 14-ї ОМБр, а також медалями «10 років сумлінної служби» та «Захиснику Вітчизни».

«Мій татко – зразок, яким має бути справжній чоловік. Мужній, сильний і водночас дуже добрий. Борець за справедливість та людина, яка ніколи не лишить в біді, завжди підтримає та дасть цінну пораду. Мій тато – сонячний промінчик, завжди усміхнений і веселий. Через це в нього було багато друзів. Мій тато – Герой. Сильний духом і дуже мудрий. Кожна хвилинка, проведена з татом, була наповнена справжнім зарядом, позитивною енергією та радістю. Лише хороші моменти спадають на думку, коли згадую татка. Всі надзвичайно його любили і я пишаюсь, що мене виховав саме він. Тато мене навчив багато чому і завжди хвалив, навіть у дрібницях. Саме це мене надихало і зараз я намагаюся все робити так, щоб він там, дивлячись із неба, пишався мною та радів», – розповіла донька полеглого Ангеліна.

Поховали воїна у рідному селі.

В Олега залишилися дружина та дві доньки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у волинське село привезуть ще одного полеглого за Україну Героя
Наступна новина У Луцьку на проспекті Відродження замінюють майже кілометр теплотраси
Останні новини
Схожі новини