«Зробили погано, але не ми», - КП «Луцьке» відхрестилося від зруйнованого даху школи у Лаврові

«Зробили погано, але не ми», - КП «Луцьке» відхрестилося від зруйнованого даху школи у Лаврові
Фото ілюстративне (джерело: ЕТВ)

У КП «Луцьке» кажуть, що не робили ремонту даху школи у селі Лаврів, який обвалився.

Про це розповів директор підприємства Олександр Ткачик, - пише Волинська правда.

Нагадаємо, 19 січня обвалився дах окремого приміщення на території школи, в якому працював спортзал. Згодом заступник голови Волинської ОДА Денис П’ятигорець повідомив, що спеціалісти дійшли до висновку, що дах обвалився через погану вентиляцію. Її, нібито, не зробили під час ремонту приміщення у 2016-му, який проводило КП «Луцьке».

Ткачик заявив: спортзал цієї школи будувався ще в 70-х роках минулого століття, а в 2016 році проводився  лише ремонт його покрівлі та фасаду. Директор КП «Луцьке» каже, що ремонт, ймовірно, був проведений не зовсім добросовісно, але його робили його інші будівельні компанії.

За його словами, капітальний ремонт покрівлі спортзалу у школі села Лаврів на замовлення відділу освіти, молоді, з питань фізичної культури Луцької РДА виконувало ТзОВ «Стир-Агробуд», а фасаду —ТзОВ «Ельбрус».

«Ми на цьому об’єкті взагалі не виконували жодних робіт. І представники влади , і поліція, і МНС, всі, хто прибув на місце після обвалення даху це знали”, - заявив Ткачук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиньрада призначила колишнього «зама» губернатора керівником комунального підприємства
Наступна новина Звідки взялася металева свиня у центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини