Зручне планування, хороша ціна. Чому варто купити квартиру в «Парковому кварталі»

Зручне планування, хороша ціна. Чому варто купити квартиру в «Парковому кварталі»

У Ковелі в другому будинку житлового комплексу «Парковий квартал», який зводить будівельна компанія «Інвестор», продають простору та ергономічну однокімнатну квартиру на вигідних умовах.

Суттєві переваги цього житла — зручне планування, велика лоджія, внутрішні оздоблювальні роботи, тепла підлога на кухні та в санвузлі. Ціна приємно здивує покупця – 12 000 гривень за квадратний метр, пише «Район. Луцьк».

Також є вигідні умови відтермінування до кінця 2019 року. За умови сплати першого внеску 50% – вартість квадрата 12 250 гривень, а при сплаті 25% – 12 500 гривень.

У житлі – вхідні металеві двері, якісні металопластикові вікна. Повністю готова електропроводка. У квартиру заведені мережі для водопостачання та каналізації. Є виходи для підключення телебачення, інтернету та сигналізації.

Планування зручне та довзоляє максимально ефективно використати площу житла: є просторий коридор (8 м2), де можна розмістити гардеробну, велика кухня (8,4 м2) та лоджія (3,6 м2). Площа кімнати – 16,3 м2.

До слова, у ЖК «Парковий квартал» триває будівництво третього будинку — викопали котлован, змонтували баштові крани і продовжують облаштування будівельного майданчика.

Щодо другого будинку, то тут завершили фасадні роботи і перейшли до штукатурки сходових кліток, монтують системи водопостачання та водовідведення у першому під'їзді, а за будинком облаштовують парковку.

Яким буде ЖК «Парковий квартал» після здачі в експлуатацію, дивіться на відео нижче ⬇⬇⬇

ЯК ПРИДБАТИ КВАРТИРУ В ЖК «ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ»?

Звертайтесь у відділ продажів за адресою:

м. Ковель, вул. Глібова, 8 б

Телефон:

096 030 20 10

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Прив'язати Петрочука, як Башкаленка!!!»: у Луцькраді скандалять через торговий центр
Наступна новина За рік хліб подорожчав на 60%. Кажуть, ціна і далі буде рости
Останні новини
Схожі новини