Звільняється проректор Східноєвропейського національного університету

Звільняється проректор Східноєвропейського національного університету
Василь Подляшаник

Проректор з науково-педагогічної і господарської роботи та матеріально-технічного забезпечення Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Василь Подляшаник іде з посади.

Про це він написав у фейсбуці.

«За 14 років спільної роботи з вами я переконався, що наш колектив найкращий, адже завдяки нашій команді університет став академічним центром, зайняв високі позиції в системі освіти. Ми досягли дійсно значних результатів!» – зазначив він у дописі.

Він подякував «за злагоджену працю, гарну роботу, за підтримку і розуміння, чуйність і людяність, за дружбу і приємне спілкування, за яскраві моменти і геніальні ідеї, за одностайність і колективну силу».

«Йдучи з посади, я не покидаю вас. Це важливо, адже ми, як і раніше, залишаємося якщо не близькими друзями, добрими приятелями точно», – додав він.

Нагадаємо, у листопаді на виборах ректора Східноєвропейського національного університету переміг перший проректор вузу Анатолій Цьось

Напередодні другого туру виборів ексректор СНУ Ігор Коцан, який в першому турі програв Цьосю з суттєвим відривом, зняв свою кандидатуру. 

Довідково
Подляшаник Василь Васильович народився 26 жовтня 1970 року в селі Стобихівка Камінь-Каширського району.
Трудову діяльність почав у 1985 році працівником радгоспу «Карасинський» Камінь-Каширського району.
У 1986-му вступив до Володимир-Волинського педучилища, яке закінчив у 1990 році. 
Цього ж року був зарахований слухачем підготовчого відділення зі спеціальності «Педагогіка і методика початкового навчання». Закінчивши курси, успішно склав іспити та вступив на 1 курс Луцького педагогічного інституту. У жовтні 1992 року був переведений на історичний факультет, який закінчив у 1996 році.
У 2002-му закінчив факультет післядипломної освіти Волинського державного університету за спеціальністю «Економіст».
У 2008 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Особливості проявів емоційної стійкості особистості співробітників митної служби у соціально складних ситуаціях» в Інституті психології ім. Г. С. Костюка АПН України.
З 2005 року працює у Волинському державному університеті імені Лесі Українки на посаді помічника ректора, а також за сумісництвом керівником соціально-психологічного центру університету.
У березні 2007 року призначений на посаду проректора з економічно-господарської діяльності ВДУ.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Книги та солодощі. Луцькі школярі відправили подарунки для однолітків зі сходу
Наступна новина Повідомили, хто буде керувати Волинською обласною клінічною лікарнею
Останні новини
Схожі новини