Повідомили, хто буде керувати Волинською обласною клінічною лікарнею

Повідомили, хто буде керувати Волинською обласною клінічною лікарнею
Олександр Дудар

Тимчасовим виконувачем обов'язків директора  комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради стане Олександр Дудар.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 17 грудня, повідомили у пресслужбі Волиньради.

Багаторічний керівник обласної клінічної лікарні Іван Сидор написав заяву в обласну раду з проханням звільнити його від виконання обов'язків керівника лікарні. 

Депутати рекомендували голові облради Ірині Вахович в установленому законодавством порядку звільнити Івана Сидора від виконання обов'язків керівника та покласти тимчасове виконання обов'язків директора  комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради на Олександра Дударя.

Нагадаємо, 10 грудня на засіданні конкурсної комісії під час таємного голосування депутати, а також інші члени комісії, обирали одного із кандидатів. Таких було двоє: екскандидат у народні депутати від «Слуги народу», судинний хірург обласної лікарні Сергій Пісачук та медичний директор з хірургічної допомоги обллікарні, судинний хірург Олександр Дудар. Конкурсна комісія більшістю голосів підтримала Пісачука.

Згодом частина депутатів облради заявила, що відбір кандидатури на посаду головного лікаря обласнох лікарні відбувається з порушенням процедури, мовляв, керівника лікарні хочуть призначити незаконно.

Питання призначення директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» мали розглядати на сесії 17 грудня, але його не було в порядку денному. Як пояснила голова облради Ірина Вахович, його зняли «через юридичні неузгодженості».

Зазначимо, Олександр Дудар був героєм лютого на «Першому» у 2019 році.

Читати також: «Лікарня – як великий завод», – хірург Олександр Дудар. ЛЮДИНА ЧАСУ

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільняється проректор Східноєвропейського національного університету
Наступна новина У День святого Миколая біля Луцька встановлять рекорд. Хто може стати його учасником?
Останні новини
Схожі новини