Вибори ректора СНУ: обрали Анатолія Цьося

Вибори ректора СНУ: обрали Анатолія Цьося

У другому турі виборів ректора Східноєвропейського національного університету виграв перший проректор вузу Анатолій Цьось.

За нього проголосували 883 особи з 1037, які отримали бюлетні. Це 85,15% від загальної кількості тих, хто проголосував, – пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, напередодні другого туру виборів ексректор СНУ Ігор Коцан, який в першому турі програв Цьосю з суттєвим відривом, зняв свою кандидатуру. Тому в бюлетні можна було або підтримати кандидатуру Цьося, або не підтримати.

Невикористані бюлетні ліквідували, ще 23 бюлетні з неправильними позначками визнали недійсними, тому їх не враховували при підрахунку голосів.

За Анатолія Цьося проголосували 883 виборці, 131 виборець не підтримали його кандидатури.

Анатолій Цьось зазначив, що відчуває більше відповідальність, аніж радість від перемоги.

«Це велика відповідальність перед людьми, які хочуть змін на краще», – резюмував він та додав, що першою його привітала з перемогою дружина.

Зазначимо, що відповідно до протоколу, скарг чи зауважень від спостерігачів або учасників виборчого процесу не надходило. Отже вибори визнано такими, що відбулися.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Люди тижнями конали у «телятниках». Про що розкаже Яровицький фільварок у Луцьку?
Наступна новина У березні на ЛПЕ доставлять нові тролейбуси, – міська рада
Останні новини
Схожі новини