Звіт про роботу депутата Волинської ради Алли Лісової

Звіт про роботу депутата Волинської ради Алли Лісової

ЗВІТ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ ЛІСОВОЇ АЛЛИ

                       ( 61-Й ВИБОРЧИЙ ОКРУГ, м. НОВОВОЛИНСЬК) 

 Член фракції «Батьківщина» в обласній раді.

 Працюю в постійній комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій.

  Редактор відділу економіки  ТзОВ «Газета «Волинь»    

                                

  Після обрання депутатом Волинської обласної ради VІІ скликання будувала свою роботу по двох напрямках. Перший - участь у сесійних засіданнях та в діяльності постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій; другий - робота на окрузі, зустрічі з виборцями та їх прийом.

  Моя діяльність як депутата обласної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, передбачених Законом України «Про статус депутатів місцевих рад».

 За звітний період депутатської діяльності брала участь у роботі усіх сесій Волинської обласної ради та засіданнях постійної комісії. Активно долучалася до розробки проектів рішень, напрацьованих постійною комісією. Окрім цього, разом з іншими депутатами обласної ради, вирішувала нагальні проблеми Волині, міста Нововолинська та виборців, котрі зверталися за допомогою.

 Під час особистих прийомів намагаюся оперативно реагувати на звернення громадян. Підтримую тісні зв’язки з керівниками усіх організацій та установ, які забезпечують життєдіяльність міста, та громадськими організаціями.

  Мною підготовлено та направлено на розгляд обласної ради запити, які стосувалися:

-         збереження психоневрологічного відділення Нововолинської центральної міської лікарні;

-         виділення коштів на відновлення аварійного житлового будинку, який зруйнувався внаслідок вибуху газу;

-         надання матеріальної допомоги сім»ї, яка потерпіла від пожежі, що виникла від удару блискавки.

Всі вони були позитивно вирішені.

  При моєму сприянні, спільно з депутатом Валерієм Курстаком, вдалося вирішити ряд важливих для міста питань:

-         домоглися внесення змін до регіональної екологічної програми «Екологія 2016 - 2020» в частині доповнень, що стосуються фінансування будівництва третьої черги полігону твердих побутових відходів;

-         виділення 900 тисяч гривень на капітальний ремонт фасаду ЗОШ №2, який знаходиться в аварійному стані;

-         виділення по 300 тисяч гривень на ремонт харчоблоків ЗОШ №2 та гімназії;

-         виділення коштів на капітальний ремонт їдальні позашкільного табору відпочинку «Прикордонник».

  Сприяла розв’язанню питань комунальної сфери, зокрема, водовідведення, ремонту дороги та облаштування освітлення за зверненням голови ОСББ «Весна – НВ» та мешканців вулиці Нестерова.

  По лінії роботи в постійній комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій:

-         презентувала Волинь та місто Нововолинськ на зустрічі з послом Канади в Україні Романом Ващуком та працівниками посольства Угорщини в Україні;

-         була співавтором рішень комісії, які стосувалися стану та перспектив розбудови міжнародних  пунктів пропуску через кордон, розташованих у Волинській області; звернення Волинської обласної ради до центральних органів влади України щодо внесення змін до чинного законодавства, що регулює перебування транспортних засобів з іноземною реєстрацією на території України;

-         підтримала, в тому числі підготувавши матеріал у газету, звернення ГО «Фундація Незалежність» щодо виділення з обласного бюджету коштів на відновлення українських кладовищ на території Республіки Польща.

   Постійно зустрічаюся з виборцями. На прийомі за звітний, 2017 –й рік, побувало 27 виборців. Надала матеріальну допомогу з особистого депутатського фонду та за запитами з обласного бюджету 26 мешканцям, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребували лікування. Мною у повній мірі було використано виділені кошти.

   Як депутат   Волинської обласної ради  проводжу прийом виборців щовівторка з 16. 00 до 18. 00 за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27, каб.№406.  Телефонні дзвінки від виборців приймаю щодня за номером:

 0 97 239 35 29

   Запитання та звернення  виборці також адресують через моїх помічників:

 Богдана Дівнича – 0 67 349 51 80

 Оксану Станицьку - 0 67 253 38 31

 Антона Макарука  - 0 97 600 32 28

  Моє життєве і депутатське кредо залишається незмінним: «Виконувати те, що обіцяю. Вислухати й допомогти кожному, хто звертається».

 

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку магазин працює, незважаючи на сморід в торговому залі. ФОТО
Наступна новина Чому проводять обшуки без ухвал суддів
Останні новини
Схожі новини