З’явилося відео перших хвилин пожежі у Кемерово

З’явилося відео перших хвилин пожежі у Кемерово

Житель Кемерова Ігор Востріков, який втратив сім'ю під час пожежі в торговому центрі «Зимняя вишня», опублікував запис із камери відеоспостереження, зроблений у момент початку пожежі.

Камера була встановлена ​​в коридорі, куди виходили двері кінозалів. Судячи з запису, густий дим заповнив приміщення приблизно через хвилину після початку пожежі – тільки в цей момент люди почали вибігати з кінозалів. Двері всіх трьох залів зачинені не були – відвідувачі періодично їх відчиняли, пише Громадське.

Раніше Востріков розповідав, що на одному із записів з камер відеоспостереження видно, як один із відвідувачів зачиняє двері в один із залів, щоб дочекатися рятувальників. На відео, викладеному ним 31 березня, цього моменту немає.

Нагадаємо, 25 березня в російському місті Кемерово, в торговельно-розважальному комплексі «Зимняя вишня» сталася пожежа. Згідно з останніми даними, під час пожежі загинули 64 людини (серед них — 41 дитина).

Зранку 27 березня жителі Кемерова вийшли на стихійний мітинг до будівлі обласної адміністрації через пожежу в ТЦ «Зимняя вишня».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деякі заклади освіти не мають пожежної сигналізації через «поважний» вік, - головна освітянка Луцька

Вони вимагали покарати винних і повідомити правду про те, що сталося в ТЦ, позаяк вважають, що кількість загиблих є значно вищою за офіційні дані.

Слідчий комітет РФ заявив, що в ТЦ «Зимняя Вишня» в Кемерові пожежні виходи були заблоковані під час пожежі.

29 березня трьох зі зниклих безвісти після пожежі у Кемерові знайшли живими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Фото: ТРЦ «Зимняя вишня», джерело: M24.ru


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як встигнути підписати декларацію з лікарем. ВІДЕО
Наступна новина Адвокати та екс-чиновники привласнили понад 115 га землі держпідприємства
Останні новини
Схожі новини