Дизайн луцького магазину взуття ІКОS виграв інтер'єрну премію

Магазин місцевого бренду взуття Ikos. Луцьк. Вулиця Лесі Українки, 49

Дизайн магазину взуття луцького бренду ІКОS здобув перемогу у популярній щорічній інтер’єрній премії INTERIUM 2021. 

Шоурум відкрили у листопаді 2019-го на вул. Лесі Українки, 49 у Луцьку. Це простір кави і взуття. Дизайн магазину від лучанина Левка Давидюка та його студії Leo D'uk Design. 

«Отримали нагороду за ІІ місце в категорії «Інтер’єр громадського приміщення. Магазини, бутіки, шоуруми, салони краси». Щорічна інтер’єрна премія INTERIUM 2021, що відбувається в рамках інтер‘єрної виставки KIFF, організованої Київським міжнародним контрактовим ярмарком», – розповів Левко Давидюк на своїй сторінці у соцмережі. 

Бренд ІКОS створила родина Ковальчуків. Вони продають своє взуття далеко за межами рідного Луцька, але тільки в Луцьку мають брендовий магазин. Називають його «наш простір» і не інакше. Там можна пити каву і розглядати класне взуття, шукаючи родзинки рідного лучанам бренду ІKOS.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Глянув на дрова – зробив готель. Розмова з дизайнером Левком Давидюком. ФОТО

Для довідки. Міжнародна інтер’єрна премія INTERIUM 2021 – конкурс для архітекторів, дизайнерів, декораторів, архітектурних і дизайн-бюро на кращий інтер’єр громадських будівель та житлових приміщень. Єдиний в Україні некомерційний міжнародний конкурс для дизайнерів. Цьогоріч серед учасників – дизайнери з 8 країн та більше 200 робіт.



#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У двох лікарнях Волині вже зайнято понад 80% «ковідних» ліжок
Наступна новина Україна першою у світі прирівняла цифровий паспорт до паперового
Схожі новини