Луцька маршрутка № 9 їздитиме до Нового ринку, коли він запрацює

Фото ілюстративне

Після початку повноцінного функціонування ринку «Новий» луцькі маршрутки № 9 їздитимуть вулицею Станіславського та Окружною поруч із ринком, аби лучанам було зручно туди добиратися.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Нагадаємо, з 29 січня у Луцьку відновили рух автобуси за маршрутом № 9. Цей маршрут об’єднав колишні № 9 і 9а. Поки перевізник на цьому маршруті тимчасовий він працюватиме до моменту визначення переможця конкурсу.

У міськраді зазначають, що 28 січня під час позачергового засідання виконавчого комітету оголосили конкурс на новий маршрут «Вул. Теремнівська – м-н Вересневе», що об'єднає колишні 9 і 9а. На маршруті працюватиме 12 автобусів.

Пролягатиме він такими вулицями та проспектами: Теремнівська, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Новодворської, Корольова, Полонківська (Молодіжна, Межова, Мамсурова) (місця міжзмінного відстою на вул. Теремнівській та вул. Полонківській).

Останній термін подання документів на конкурс – 25 лютого 2020 року до 12.00.

Сам конкурс відбудеться 12 березня 2020 року.

Зазначимо, на ринок «Новий» міська рада хоче переселити підприємців із Центрального ринку. Орієнтовно завершити «переїзд» у міській раді хочуть влітку 2020 року. Ліву частину ринку (та, що ближче до парку), за винятком рядів із секонд-хендом, які перебувають у приватній власності, планують переселити вже до 3 лютого.

Однак самі підприємці не хочуть переїжджати на Новий ринок, бо вважають його невдалим місцем, мовляв, покупці туди не підуть.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Східноєвропейському національному університеті – четверо нових проректорів
Наступна новина Ще одна луцька школа пішла на карантин
Схожі новини