Мер Ковеля пояснив, чому призначив Тараса Яковлева своїм заступником

Ігор Чайка

Мер Ковеля Ігор Чайка розповів, чому вирішив призначити на посаду першого заступника Ковельського міського голови Тараса Яковлева. 

Про це Ігор Чайка розповів в інтерв’ю Волинській газеті.

Нагадаємо, 10 грудня Тараса Яковлева призначили першим заступником Ковельського міського голови

«Я спостерігав за роботою Тараса Володимировича на різних посадах давно. Але тісніша взаємодія виникла в бурхливий передвиборчий період і після виборів. Я звертався до нього за певними консультаціями, і поясню, чому. Колись одна мудра людина мені порадила: «Якщо хочеш бути самодостатнім та відповідальним керівником, запрошуй на роботу фахових заступників, досвідчених людей, незалежно від віку і статі». І в якийсь момент я вирішив, що Тарас Яковлєв – це саме та людина, яка потрібна для роботи на посаді першого заступника голови», – зазначив він.

«Він має достатній досвід роботи і в органах місцевого самоврядування (був першим заступником мера в м. Луцьку), і в системі державної виконавчої влади (працював головою Луцької райдержадміністрації), і системно вивчає та намагається  реалізувати у вітчизняних реаліях солідний досвід, здобутий після вивчення роботи органів влади в тій же ж Німеччині, Польщі. Відтак багато хто підтвердить його високий професійний рівень. А головне – в нього є бажання, він прийняв цей виклик, і я бачу, що йому цікаво працювати в м. Ковелі, де можна реалізувати чимало нових проектів», – додав він.

Також Ігор Чайка зазначив, що «певна рівновіддаленість від традиційний ковельських міжособистісних стосунків розв’язує йому (Яковлеву, – ред.) руки і не робить заручником специфічних ситуацій». 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні буде створено реєстр вакцинованих від коронавірусу осіб
Наступна новина Призначили генерального директора Любомльського ТМО. Що про нього відомо?
Схожі новини