Призначили генерального директора Любомльського ТМО. Що про нього відомо?

18 січня під час першої сесії 2021 року Любомльської міської ради VIII скликання обрали нового генерального директора Любомльського ТМО Володимира Дибеля. З ним уклали контракт на три роки.

Про це повідомляє газета Наше життя.

На сесії було запропоновано затвердити на посаді генерального директора Любомльського ТМО Володимира Дибеля, уклавши з ним контракт на три роки. Сам же Володимир Юрійович звернувся до депутатів підтримати таке рішення, пообіцявши сумлінно працювати на благо громади.

У виступах інших депутатів прозвучала пропозиція щодо укладення контракту терміном на один рік, однак під час дискусії вона підтримки не знайшла. Відтак, більшістю голосів (17 — «за», 1 — «утримався») генеральним директором Любомльського ТМО призначили Володимира Дибеля, зобов’язавши міського голову укласти з ним контракт на три роки.

Що про нього відомо?

Трудову діяльність розпочав у 1989 році як лікар-інтерн Нововолинської медсанчастини. З 2004 року і до 2020 року працював головним лікарем Любомльської центральної районної лікарні. Був депутатом Любомльської районної ради V скликання.

Депутат Волинської облради трьох скликань. 


У 2020 р. обраний депутатом Волинської обласної ради від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і Честь» . Член постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мер Ковеля пояснив, чому призначив Тараса Яковлева своїм заступником
Наступна новина У «секретному будинку» «Інвестора» готуються до ремонту. ФОТО
Схожі новини