У ФК «Волинь» прокоментували сенсаційну заяву Авакова про договірні матчі. ОНОВЛЕНО

Спортивний директор футбольного клубу «Волинь» Валентин Кошельник (на фото) прокоментував заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо корупційних схем в українському футболі. Нагадаємо, 22 травня міністр заявив, що поліція викрила корупційну схему в футболі, учасниками якої щонайменше 50 футбольних клубів та група арбітрів. Зокрема, нібито одному з українських арбітрів пропонували 100 000 гривень за сприяння у перемозі ФК «Суми» в протистоянні з ФК «Волинь».

У коментарі Першому він звернув увагу на те, що істинну в цій справі повинні встановити правоохоронці, та додав, що ФК «Волинь» не причетний до футбольних корупційних схем.

«Зверніть увагу, що в заяві Арсена Авакова не йдеться про підкуп нашим клубом арбітрів, а якраз навпаки – про підкуп арбітра проти нас»,  – додав посадовець.

Також він прокоментував слова правоохоронців про те, що нібито футболісти «Волині» у матчі з ФК «Суми» не вистрибували під час виконання штрафного удару, щоб дати змогу забити гравцям сумської команди. За словами Валентина Кошельника, це судження не відповідає дійсності.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Митницю вчергове очорнили через зареєстровані в Литві автомобілі», - Кривіцький
Наступна новина Порівняно з минули роком, середній розмір субсидії зменшився на 59 %
Схожі новини