Волинський слід у корупційному футбольному скандалі

Волинський слід у корупційному футбольному скандалі

Футбольний клуб «Волинь» «засвітився» у справі про корупцію.

Про це повідомляє прес-служба МВС України на своїй сторінці у Facebook

Нагадаємо, Нацполіція провела масштабну спецоперацію у справі про футбольну корупцію.

Поліцейська спецоперація, спрямована на виявлення осіб, причетних до організації «замовних» футбольних матчів тривала більше одного року.

У підсумку, вдалося задокументувати протиправну діяльність 5-х злочинних груп та 35 футбольних клубів.

Зокрема, 1 квітня 2018 року під час зустрічі президента ПФК «Суми» Владислава Крамара та арбітра ФФУ домовлялися про перемогу або нічию для ПФК «Суми» у матчі у «Волинню». За перемогу президент ПФК обіцяв заплатити 100 тисяч гривень, за нічию – 30 тисяч.

«Якщо «Волинь» дасть більше, ми дамо ще більше», - зауважив Крамар.

Відтак, на 51-ій хвилині матчу «Суми» виконують штрафний удар. Гравці «Волині», як наголошують у МВС, навіть не стрибають, аби заблокувати удар. Тож команда суперника робить рахунок 1:0.

Уже наступного дня 2 квітня відбулася зустріч, на якій президент ПФК «Суми» передав арбітру ФФУ 3 900 доларів США (еквівалент 100 тисяч грн.) за перемогу його клубу.

 
Нацполіція провела масштабну спецоперацію у справі про футбольну корупцію

Арсен Аваков: Нацполіція провела масштабну спецоперацію у справі про футбольну корупцію Поліцейська спецоперація, спрямована на виявлення осіб, причетних до організації «замовних» футбольних матчів тривала більше одного року. Задокументовано протиправну діяльність 5-х злочинних груп та 35 футбольних клубів. Сьогодні у межах цієї справи Департаментом захисту економіки, Головним слідчим управління Нацполіції та ГПУ проведено 40 обшуків на території 10 областей. Вадим Троян Національна поліція України Сергій Князєв Департамент захисту економіки Національної поліції України #новини #МВС #поліція

Posted by МВС України on Tuesday, 22 May 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЗ запровадив нові правила виписки рецептів на ліки
Наступна новина У Луцьку пасажир з ножем кинувся на таксиста
Останні новини
Схожі новини