Як у відпочинковому комплексі Gosti святкували Водохреще. ФОТО

Як у відпочинковому комплексі Gosti святкували Водохреще. ФОТО

У відпочинковому комплексі Gosti, що за 10 кілометрів від Луцька, влаштували водохресні купання. Близько п’яти десятків охочих приїхали до ресторану, аби зануритися в крижану воду.

 «У Києві загородні комплекси завжди запрошують гостей на купання в ополонці. У нас теж є така можливість, бо маємо і басейн, і ставок. Розуміємо, що не усі можуть і хочуть купатися у Стирі, де не дуже чиста вода», - розповіла арт-директор закладу Марина Майко.

За її словами, у комплексі Gosti планують щороку влаштовувати водохресні купання.

Окрім занурення в крижану воду, адміністрація ресторану пропонувала відвідувачам скуштувати смачні закуски та зігрітися міцними напоями – хріновухою та калинівкою.

Тих, хто скупався, вже чекали офіціанти, аби пригостити їх юшкою з копченими реберцями, приготованою шеф-кухарем Юрієм Кондратюком.

А ще спеціально до свята серед відвідувачів розігрували цінні призи. Щасливчики, які вірно відповідали на запитання ведучого, виграли: можливість відвідати безкоштовно банний комплекс у ресторані, вечерю на двох, кілька пляшок бренді, а також сертифікат на 200 та 300 гривень для відвідин комплексу.

Нагадаємо, Gosti – відпочинковий комплекс, який почав працювати влітку минулого року. За цей час він вже встиг себе зарекомендувати як гарне місце для проведення корпоративів, весіль та різноманітних родинних святкувань, адже тут як дорослі, так і діти знайдуть відпочинок до душі.

Ірина Костюк

Фото: Роман Домбровський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Держава не поспішає повертати гроші комунальним підприємствам Волині. ВІДЕО
Наступна новина У селі біля Луцька через контакт зі скаженим псом постраждали дев’ятеро осіб, троє з них - діти
Останні новини
Схожі новини