Держава не поспішає повертати гроші комунальним підприємствам Волині. ВІДЕО

Держава не поспішає повертати гроші комунальним підприємствам Волині. ВІДЕО

Держава не поспішає повертати гроші комунальним підприємствам за субсидії. Мовляв, ви там із боргами спершу розберіться. За словами голови облдержадміністрації, в Кабміні кажуть, що поки є заборгованість від населення, ситуація не критична, – інформує 12 канал

Володимир Гунчик, голова Волинської ОДА: «У вас є резерв. І дуже важко мотивувати сьогодні представникам міністерств і відомств про те, що в нас критична ситуація і нам потрібно в терміновому порядку приймати відповідні інші рішення»

Для того, щоб продемонструвати уряду, що на Волині все ж займаються стягненням заборгованості, буде створено електронний реєстр боржників. У ньому усіх розділять на кілька категорій: безнадійні, тобто ті, які дійсно не можуть розраховуватись, хоча й здійснили реструктуризацію, – і просто злісні, хоча й платоспроможні.

Торік виконавча служба стягнула понад три мільйони гривень комунальних заборгованостей. Ще вісім мільйонів – реструктуризовані. Ці гроші стягуються бухгалтеріями автоматично. Ще у цьому підрозділі юстиції лежить справ на 13 мільйонів гривень. Загалом волиняни заборгували за комунальні послуги півмільярда гривень. Стільки ж держава винна комунальним підприємствам області за субсидії.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жителі волинського села не можуть дістатися до обласного центру
Наступна новина Як у відпочинковому комплексі Gosti святкували Водохреще. ФОТО
Останні новини
Схожі новини