«Сяйво новорічних свят»: в Ковелі провели захід для дітей

«Сяйво новорічних свят»: в Ковелі провели захід для дітей

У Ковелі провели свято для дітей біля головної ялинки міста.

Про це повідомляє сайт Ковельскої міської ради.

«Новорічно-різдвяні свята для багатьох із нас – світлі та зворушливі. Вони асоціюються з запахом свіжої хвої та мандаринів, з приємними спогадами дитинства, подарунками та сімейними урочистостями. Кожного разу, перегортаючи останню сторінку календаря, ми очікуємо чогось нового, сподіваємось втілити свої найсміливіші мрії. Проте, найбільше Нового року чекає дітвора, яка щиро вірить у диво. 

Уже стало доброю традицією у Ковелі біля міської ялинки організовувати цікаві заходи для дітвори. І учора для маленьких хлопчиків й дівчаток та їхніх батьків тут влаштували захоплююче дозвілля з промовистою назвою «Сяйво новорічних свят». 

Працівники народного дому «Просвіта»  розважали гостей іграми, танцями, вікторинами. Діти залюбки спілкувалися з улюбленим мультиплікаційним героєм Скубі-Ду, брали участь у танцювальному флешмобі з хореографами. Розповідали Діду Морозу та Снігуроньці вірші, за що отримували солодкі подарунки», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Водії таксі стали моделями популярного американського календаря. ВІДЕО
Наступна новина Топ-5 салатів, які зігріють вас взимку
Останні новини
Схожі новини