Водії таксі стали моделями популярного американського календаря. ВІДЕО

Водії таксі стали моделями популярного американського календаря. ВІДЕО

Традиційний американський календар на 2018 рік дещо відрізняється від попередніх. Моделі, що позували для фото − таксисти. Всі вони − мігранти, представники семи різних національностей. Творці вважають, що таким чином допоможуть розкрити творчий потенціал водіїв.

Це вже п'яте видання календаря і наразі − найкраще, переконані автори. Вони захоплені моделями-аматорами та дивуються їхньому вмінню відверто позувати перед цілим Мангетеном. Моделі різного віку, походження та статей. Календар розкриває більш особистий бік чоловіків та жінок, які кермують жовтим таксі. Творці календаря кажуть, деякі водії − природжені зірки, а фотосесія − шанс проявити свою креативну індивідуальність.

Така ініціатива, за словами авторів, покликана привернути увагу до водіїв нью-йоркських кебів. Адже здебільшого люди не звертають увагу на тих, в чиїх машинах дістаються до пункту призначення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рахунки «Луцьктепла» все ще заблоковані
Наступна новина «Сяйво новорічних свят»: в Ковелі провели захід для дітей
Останні новини
Схожі новини