«Це ж наскільки треба не поважати лучан», – підприємці Старого ринку про ліквідацію зупинок

«Це ж наскільки треба не поважати лучан», – підприємці Старого ринку про ліквідацію зупинок
Зупинка на вулиці Глушець (фото спільноти «Європейський Центральний Ринок» у фейсбуці)

Підприємці луцького Центрального ринку обурені рішенням виконкому міськради ліквідувати дві зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» по обидва боки вулиці Глушець. Вважають, що ці зупинки є важливими як для лучан, так і для гостей міста.

Про це йдеться у дописі у групі «Європейський Центральний Ринок» у фейсбуці.

Нагадаємо, 4 грудня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради прийняли рішення ліквідувати зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» обабіч вулиці Глушець. 

«У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, задля безпеки пасажирів, з метою уникнення травматизму при здійсненні демонтажу і вивезенню конструкцій пропонується ліквідувати зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» по обидві сторони вулиці Глушець», – зазначено у пояснювальній записці відповідного проєкту рішення.

Підприємців обурило це рішення.

«Без проведення громадських слухань, без опитування лучан та жителів прилеглих сіл, а також перевізників було розглянуто питання ліквідації двох важливих зупинок як для лучан так і для гостей міста», – йдеться у дописі.

Торговці наголошують на обгрунтуванні такого рішення: «зупинки «…вважати такими, що втратили чинність...» (https://www.lutskrada.gov.ua/…/pro-vnesennya-zmin-do-rishen…).

«Ви уявляєте??? ВТРАТИЛИ ЧИННІСТЬ??? Це ж наскільки треба бути цинічним та не поважати лучан, щоб таке придумати і втілити у життя???
Не здивуємося, якщо дане рішення продиктоване зверху радником міського голови паном Поліщуком І. І.», – зазначають підприємці.

«Це ж у першу чергу вхід до Центрального парку ім..Лесі Українки, яким так вихваляється діюча влада!!! А зупинка перед госпіталем? Шановні учасники АТО, Вас влаштовує відсутність зупинки?» – звертаються вони.

Підприємці вважають, що міська влада «на чолі з зрадником міського голови паном Поліщуком І. І. та іншими заступниками та в. о. Луцького міського голови, у прагненні насолити працівникам Центрального ринку, жертвують комфортом Лучан та гостей міста».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Переїзд» Старого ринку у Луцьку. Як переселяють? Чому підприємці проти? Що буде далі?
Наступна новина На Волині закривають туберкульозну лікарню
Останні новини
Схожі новини