23 км і 9 годин на веслах: Як “Інвестор” сплавлявся Стоходом. ВІДЕО, ФОТО

23 км і 9 годин на веслах: Як “Інвестор” сплавлявся Стоходом. ВІДЕО, ФОТО

Береги річки Стохід - це десятки абсолютно різних і неймовірно красивих краєвидів. Густі зарості очерету раз за разом змінюються широкими плесами, а потім знову - розбиваються на дрібну сітку вузьких рукавів, перетікають в заболочені стариці, а за якусь хвилину - вже в стрімкі русла посеред густого лісу.

Ці прибережні краєвиди - частина Національного природного парку “Прип’ять-Стохід” і тут пролягає популярний маршрут для сплавів на байдарках. Саме на цей маршрут (невимовно гарний, але технічно непростий!) працівників Будівельної компанії “Інвестор” запросив організатор Каяк-клубу “Любаш” Сергій Оласюк. Він є клієнтом компанії і мешканцем одного із житлових комплексів - ЖК “Юпітер”.

У сплав вирушили із центрального пляжу Любешова. Було дві зупинки - в урочищі Попівка та селі Бучин. Завершилась мандрівка в селі Сваловичі, що за 6 км від білоруського кордону. А ще це село відоме надзвичайно малою кількістю мешканців - їх тут лише 18.

Як гребли і вигрібали працівники “Інвестора” (були навіть моменти, коли довелося пливти заднім ходом проти течії!), які краєвиди бачили і куди звертатися, якщо захочете повторити пригоду - дивіться у відеозвіті!

Як “Інвестор” сплавлявся Стоходом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 32 нових хворих та 33 тих, хто одужав
Наступна новина Білий дім заморозив надання Україні військової допомоги
Останні новини
Схожі новини