25 мільйонів гривень залишиться у громади Волині

25 мільйонів гривень залишиться у громади Волині

Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський вважає, що державний бюджет був ухвалений задовго до голосування в сесійній залі Верховної Ради.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Депутати Верховної Ради показали майстер-клас з прийняття державного бюджету на наступний рік. Правки до Податкового та Бюджетного кодексів та й в сам Закон про держбюджет до остаточного читання приймались стосами і з голосу", - зауважив він. 

"Певно, дарма депутати від БПП в обласній раді закидають опонентам, що ті на бюджетну комісію подають багато змін до рішень щодо бюджету, які готує ОДА. Адже їх колеги безпосередньо в сесійній залі парламенту монотонно по десять і більше хвилин під стенограму зачитували колонки багатозначних цифр і кодів, які ніхто не слухав. І так було зрозуміло – все вирішено, голосування лише формальність і бюджет буде прийнято, що врешті і сталось", - наголосив Михайло Імберовський.

Він стверджує, що після такого ухвалення бюджету ще довго не буде зрозуміло, що ж ухвалили народні обранці.

"Та з впевненістю 99 відсотків можна стверджувати, що фінансування ветеринарних установ передається з обласних до державного бюджету. Отже, можна святкувати невелику перемогу – депутатів Волині, які за моєю ініціативою на початку вересня прийняли аргументоване звернення до Кабінету Міністрів про доцільність фінансування ветеринарних лікарів саме з державної казни. Тепер в обласному бюджеті на 2018 рік вивільнився ресурс у 25 мільйонів гривень, який можна проїсти, а можна спрямувати на розвиток", - додав Михайло Імберовський. 

Обранець громади ініціюватиме виділення цих коштів в обласний фонд регіонального розвитку для підтримки територіальних громад, а також об’єктів обласної комунальної власності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Бориспіль» привітав свою 10-мільйонну щасливицю. ВІДЕО
Наступна новина У Нововолинську перекинувся автобус із шахтарями. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини