25 працівників Луцькради звільнять, а окремі управління об'єднають

25 працівників Луцькради звільнять, а окремі управління об'єднають

25 працівників Луцькради хочуть скоротити. Управління розвитку підприємництва та реклами ліквідують. Питання підприємництва та торгівлі перейдуть департаменту економічної політики, а питання реклами – до архітектури.

Про це стало відомо 23 квітня під час засідання комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, пише ІА «Волинські Новини».

Керівниця відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима розповіла, що проєкт рішення підготовлено відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування», яким визначено, що пропозиції щодо структури виконавчих органів вносить міський голова, а затверджує сесія міськради.

Читайте також: Луцьку лікарню хочуть об'єднати з поліклініками і ФАПами

«Проєкт рішення підготовлено відповідно до змін у чинному законодавстві, а також у зв’язку з необхідністю оптимізувати роботу через приєднання до Луцька територіальних громад. Передбачається скорочення чисельності штатних одиниць із 692,5 до 667,5, а також скорочення чисельності виконавчих органів із 38 до 36», – інформувала вона.

«У нас створюється департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами, куди увійдуть управління містобудування та архітектури, управління земельних ресурсів та частково управління розвитку підприємництва та реклами», – пояснила Віра Гудима.

Загалом буде звільнено 25 штатних одиниць.

«Очевидно, потім будуть ще зміни, бо в нас є головні бухгалтери сільських рад, які приєдналися. Вони зараз є членами ліквідаційних комісій, тому зараз знаходяться у штаті нашої бухгалтерії, виконують свою роботу, а коли завершиться праця над ліквідацією, то будуть скорочені», – сказала Віра Гудима.

Окрім того, як додала депутатка, заступниця міського голови Ірина Чебелюк, заплановано реорганізувати управління освіти міськради в департамент освіти.

«У нас суттєво збільшилася кількість освітніх закладів… До того ж, ми і далі опікуватимемося закладами професійної освіти», – зазначила вона.

Передбачено теж оголошення конкурсів на окремі керівні посади департаментів, оскільки змінюватиметься штатний розпис.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Незаконно збували ліки. На Волині викрили підпільну торгівлю
Наступна новина На кордоні з Польщею вилучили 9 кілограмів бурштину
Останні новини
Схожі новини